Dinsdag 26 september 2017, Cultoer 2017, deel 1

Alle Heusdense kinderen ondergedompeld in kunst en cultuur: Cultoer 2017, 25, 26 en 28 september 2017, door de gehele gemeente Heusden.
Negentien lokale kunstenaars zijn drie dagen lang in heel de gemeente actief om alle basisschoolkinderen voor even onder te dompelen in kunst en cultuur.
Alle 3800 kinderen doen mee! Rondom het (Kinderboekenweek) thema “Gruwelijk eng” worden ini-mini workshops van vijf minuten gegeven in dans, literatuur, muziek, beeldend, rap en theater.
In editie 2017 zijn vertegenwoordigd: centrum voor de kunsten de Aleph met Ton Lammers, Eva de Man, Judith Rosema, Jan van de Sanden, Vijay Gidhari, Lilian van Overbeek, Rita Campos en Nicole Oerlemans, rapper Ongelovig Thomas, Dansschool The Motion Creator met Daisy Damen, Studio Max met Kim Goderie-Stroink, Dansschool Kix met Nikki Habraken, [theaterplatform] met Leidi van Mook, de bibliotheek met Joyce Kooreman, atelier Fellenoord met Jorg van Broekhoven en Marjolein Peeters, harmonie St. Cécilia met Beppie Schalken en Geert Schalken en harmonie De Eendragt van Onsenoort en Nieuwkuijk met …
De Cultoer wordt georganiseerd door Trefpunt Cultuureducatie Heusden, de plek waar alles op het gebied van cultuureducatie te vinden is.

Foto's cultoer bij 't Kompas in Nieuwkuijk, dinsdag 26 september 2017.

©2017 Dick Buskermolen