65-jarig huw.jub. Christ (91) en Anneke (91) van Wezel-Pullens

Op maandag 23 april 2012 vierden Christ en Anneke hun 65-jarig huwelijksjubileum.
Ze leerden elkaar kennen net na de oorlog, tijdens een bevrijdingsfeest waarop volop werd gefeest en gedanst. Sindsdien zijn ze geen seconde van elkaar geweken.
Toen Christ op jonge leeftijd van school kwam ging hij al direct werken bij de boeren, en was zeker niet te lui om alles aan te pakken wat hem voor de voeten kwam. Vroeg naar bed om 10 uur en om 5 uur eruit was zijn motto, en werkte de dag rond. Er moest immers geld op de plank komen. Hij was zelfs genoodzaakt om er een baantje bij te pakken om meer financiele armslag te hebben. Omdat vroeger de melk nog niet met grote wagens werd opgehaald zag Christ hier wel brood in en ging flessen melk op halen bij de boeren in de regio en bracht deze naar de voormalige melkfabriek in de Stationstraat in Drunen. Deze fabriek is er nu niet meer, in het pand zit nu een autobedrijf. Veel bracht dat niet op, maar 7,50 gulden in de week was net genoeg om weer een week op te teren, en kreeg hij een dubbeltje fooi dan ging hij er een pakje shag voor kopen. Hij zat vol ideeen en bedacht toen om een loonbedrijf op te starten en zich te laten inhuren. Hij werkte lange tijd voor de gemeente Drunen en het waterschap. Christ was, en is een echte natuurmens.
Anneke is haar hele leven huisvrouw geweest en daar is ze best trots op. De kinderen grootbrengen en het huis aan kant maken, daar had ze een hele dagtaak aan. Ze heeft het altijd met veel liefde en plezier gedaan en krijgt daarom ook veel aandacht van haar kinderen terug. Had ze een keer niets te doen dan hield ze zich bezig met het zaaien en stekken van bloemen. Dat was haar enigste hobby. Daarnaast deed ze ook vrijwilligerswerk voor de Lambertuskerk zo lang ze kon.
Zij hebben 6 kinderen en 13 kleinkinderen gekregen.
Momenteel verblijven ze in De Zandley waar ze het goed naar hen zin hebben.

Anneke is 16 mei 2016 overleden, Christ 26 april 2017.