Brandweeravond 2014

Koninklijke Onderscheidingen voor Heusdense brandweerlieden

Vrijdag 28 november 2014 ontvingen Dhr. H.J. (Henk) Verharen,60 jaar, uit Oudheusden en H.H.M. (Hennie) Heeffer, 57 jaar, uit Drunen, uit handen van Burgemeester Jan Hamming de koninklijke onderscheiding "Lid in de Orde van Oranje-Nassau".

De brandweerposten van de gemeente Heusden nemen dit jaar afscheid van twee brandweervrijwilligers. De twee vrijwilligers, Henk Verharen van de post  Heusden (vesting) en Hennie Heeffer van de post  Drunen, zijn beide benoemd tot "Lid in de Orde van Oranje-Nassau".
Deze twee vrijwilligers hebben hun sporen op het gebied van de openbare veiligheid ruimschoots verdiend. Niet alleen met de gebruikelijke hulpverleningstaken van de vrijwillige brandweer, maar ook op het gebied van opleiding, preventie en deelname aan evenementen waarbij de lokale brandweerposten hand- en spandiensten verrichten.
Henk heeft 40 dienstjaren, Hennie 21,5 jaar.
Burgemeester Jan Hamming reikte de onderscheidingen tijdens de jaarlijkse brandweeravond uit.

Hennie Heeffer

Henk Verharen

Huldiging jubilarissen, vlnr.: Piet van Iersel, 25 jaar, Ronald Verschure, 25 jaar, René Verhoeven, 30 jaar, Leon de Leeuw, 35 jaar, Daniel van Gool, 12,5 jaar, Quinten van Iersel, 12,5 jaar.
Afwezig was jubilaris Tommy Verhoeven, 25 jaar brandweerman.

Hennie en Henk

©2014 Dick Buskermolen