Zaterdag 10 januari 2015 ontving Dhr. L.J.A. (Bart) de Vaan uit Drunen (78 jaar) uit handen van Loco-Burgemeester Wim van Engeland de koninklijke onderscheiding "Lid in de Orde van Oranje Nassau".

Bij gelegenheid van zijn terugtreden als secretaris van de Stichting Honsoirde is Bart de Vaan benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Met zijn vertrek als bestuurssecretaris legt De Vaan een functie neer die hij 20 jaar met veel enthousiasme heeft vervuld. Bart de Vaan wordt door de vrijwilligers van Honsoirde meer beschouwd als een bedrijfsleider van vrijwilligersstichting, dan als bestuurssecretaris. Na zijn terugtreden als secretaris blijft De Vaan als uitvoerend vrijwilliger betrokken bij de Stichting Honsoirde.
Bart de Vaan is naast de Stichting Honsoirde ook actief (geweest) voor andere organisaties en clubs, zoals biljartclub HTH uit Drunen, de Severinusstichting in Veldhoven, de Gym- en Wandelsportvereniging Vlijmen, het Wit-Gele Kruis in Drunen, Stichting Jeugdzorg Vlijmen, Maatschappelijk Werk Drunen en het Bejaardenwerk in Drunen.

2015 Dick Buskermolen