Gouden Huwelijksjubileum André en Mien van Delft-de Kroon, maandag 26 januari 2015

Maandag 26 januari vierden André en Mien van Delft- de Kroon hun gouden bruiloft.
André is een echte Drunense, geboren in de Kleinestraat als laatste in een rij van 12. Mien komt uit Haaren, ze hebben elkaar in Helvoirt leren kennen tijdens het dansen bij café de Keizer.
In 1965 was hun nieuw gebouwde huis in de Magnoliastraat in Drunen klaar en trouwden ze om daarna samen verder door het leven te gaan.
In het huis aan de Magnoliastraat wonen ze na 50 jaar nog steeds.
André heeft 40 jaar lang de post in Drunen en Elshout rondgebracht, een echte postbode van de oude stempel, vroeg uit de veren, post sorteren en daarna langs de deuren. Wanneer alle post op het juiste adres bezorgt was, was er altijd nog tijd om bij een van zijn broers op de boerderij of tuinderij te gaan helpen. Mien zorgde ondertussen voor de opvoeding van de 2 zonen, Wilco en Corné.
Toen de kinderen het huis uit gingen en een eigen bedrijf begonnen zijn er vele uren besteed in de bedrijven van de zonen.
André heeft veel geklust en Mien heeft veel geholpen bij het maken van de catering op de boten van Rondvaart Wiljo in Heusden. Later hebben ze ook nog veel geholpen achter de schermen bij café Restaurant Het Oude Tramstation in Elshout.
Ze zijn altijd erg trots geweest op wat hun zonen hebben bereikt en dit is wederzijds. De gouden bruiloft hebben zij natuurlijk ook gevierd in restaurant Het Oude Tramstation in Elshout.

Mien is zondag 27 jan. 2019 overleden.

©2015 Dick Buskermolen